» » Tack för denna vår och trevlig sommar!

Tack för denna vår och trevlig sommar!

Kategori Nyhetsbrev | 0

Hej!

Nu har vi haft vår sista träff för våren och nu kommer vi ha ett sommaruppehåll.
Vi vill tacka alla som deltagit i våra träffar och som har haft kontakt med oss på ett eller annat sätt. Tack för alla givande samtal som ni bidragit till och utbyte av erfarenheter som vi vet betyder mycket för många. Att vi kan hjälpa varandra är otroligt värdefullt. Det har även varit väldigt roligt att träffa nya personer som kommit till oss och blivit medlemmar. Första träffen i höst är tisdagen den 4 september kl. 18.00. Mer info kommer framöver på Facebook och hemsida.

Och kom ihåg ni är viktiga för oss för det är för er vi finns till!

Ha en trevlig sommar!
Varma hälsningar från oss i styrelsen!