» » Juluppehåll och träff efter jul!

Juluppehåll och träff efter jul!

Kategori Nyhetsbrev | 0

Hej!
Vi vill rikta ett stort tack till alla medlemmar nya personer som hört av sig, kommit till våra träffar och hjälpt till i föreningen! Det är för er vi finns till och alla ni är otroligt viktiga för oss. Vi vill att man kan komma som man är till oss och vi hoppas att vi har skapat denna känsla.
Era synpunkter är otroligt viktiga för oss och hör gärna av er om ni tycker att vi ska ändra något eller har någon idé hur vi kan göra våra träffar bättre.
Våran första träff kommer att vara tisdagen den 15/1 kl. 18.00 på Vuxenskolan. På första träffen träffas vi och pratar om hur det kommer se ut till våren.

Till våren har vi tänkt att våra träffar ska handla om att vi träffas, pratar, lyssnar och dela med oss av våra erfarenheter. Vi har märkt att det finns ett stort behov att få prata och vi vill nu göra det enklare. Man kan bara komma och ta en kopp kaffe, prata eller bara lyssna.

Vi vill nu önska alla en riktigt God jul!
Ta hand om er!
Varma hälsningar från oss i styrelsen!